Shizukana Studio

By: shizukana studio

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 2-Nov-2008 04:51 Email | Share | | Bookmark
Away lagi

 


NOVEMBER
3-7 November = Classes
8 November = Off to Kl again
9 November = Consultation
10-14 November = CS validates Session *

DECEMBER
5-7 December = Off to Langkawi



Sunday, 26-Oct-2008 10:06 Email | Share | | Bookmark
Photo Trip - Kisah 2 org sahabat dan seekor ketam

ini Afeef fitri aka co pilot merangkap student gwe..
this is fat fat cat at Gua Kelam
nih kaum kerabat kucing yang tinggal kat sana
View all 18 photos...
Assalamualaikum wbt..hmm,its been a while since my last update..heh..anyway..went for a photo trip yesterday with DDV1 & DDS1 Design Class.
Our destination were Gua Kelam & Kampung Nelayan..best2..(penat tapi enjoy ngn my students especially bila dpt pegi kampung Seberang Alor kat Kuala Perlis..Kampung ni tempat aku, Azizi, Zeta, Kanchana ngn Ben buat dokumentari 5 tahun dulu..kat laut nih jugak lah Salah sorang group kami tahan perut tak jumpa cari tandas kat tengah laut..tu pengalaman diorg turun laut tangkap ketam..pengalaman pegang belangkas..macam2 lah..balik2 dpt mkn ketam fresh tangkap sendiri kat laut...wahhh..puas..!! alhamdulillah










juga ada update disini : http://shizukanastudio.wordpress.com

© www.shizukanastudio.com
No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used without permission from the photographer. All rights reserved 2008.


Wednesday, 13-Aug-2008 00:03 Email | Share | | Bookmark
Convo MMU: Nadia Dzai

Congratulations Nadia..thanks for the good times we had during the session..heeee..meriah:D Enjoys the pictures of yours;)



Assalamualaikum wbt..Alhamdulillah..Thank you Allah for what i have now..kerana nikmat kaki tangan, nikmat kudrat yang ada, nikmat rezeki mencurah2 dari mula-mula dulu sampai ketika ini pun..thank you Allah,dengan apa yang ada dapat aku bantu adik2 adanya...moganya tetap terus bersyukur..aminn...

Best Regards,
Shizukana


Tuesday, 12-Aug-2008 04:25 Email | Share | | Bookmark
Convography:Feidah Jamal |10 August 2008

Salam...been busy updating and editing pictures before off back to the north.smlm dpt sms kena g meeting "konpetensi" kat melaka from 25th august till 29 august..anyway..enjoy the pictures:p


isnt she lovely?



Best Regards,
Shizukana


Sunday, 10-Aug-2008 22:45 Email | Share | | Bookmark
Graduation Day: Azierah

Quote:
Doa Adalah Intipati Kepada Segala Ibadah Hadith : Rasulullah s.a.w bersabda yang maksudnya:”Tiadalah di atas dunia ini seorang Muslim yang berdoa melainkan akan diperkenankan Tuhan atau dipalingkan daripadanya kejahatan selama dia tidak berdoa perkara-perkara yang berdosa atau membuat perkara yang memutuskan tali persaudaraan. Lantas seorang lelaki berkata: “Kalau begitu kita perbanyakkan doa? Jawab baginda: “ Di sisi Allah (penerimaan) lebih banyak.” Riwayat at-Tirmizi


Assalamualaikum..Thanks to Allah..these two three days everything went smoothly..congratulations to Azierah on her graduation day..back to last few years..i met her in surau mmu when i was on duty as orientation comittee (night session-oc malam:p)and now we are graduated!~hehehe..life out there aint easy..so be prepared girl!

another thing,thanks to hamdi n sara n shiha for coming n tagging and helping and what not..hopefully u guys gain something.and i surely believe () u guys sangat enjoy shoot especially our last client yang meriah..hihi..



Congratulations again and enjoy the piccas:D..
Wassalam..

Best Regards,
Shizukana


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net