Shizukana Studio

By: shizukana studio

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 9-Aug-2008 00:35 Email | Share | | Bookmark
Shizukana Studio Convography: Sakeenah & Aida








Assalamualaikum wbt..Alhamdulillah..first session..first day...turn out GREAT even thou my partner in crime (hehe) MISSING IN ACTION
Syukur pada Allah kurniakan rezeki dan bakat yg ada..alhamdulillah..dpt client yg comey2 dan cute2...cuaca yg baik...hari yg berjalan lancar semuanya walaupun agak penat..

not to forget ..my digital imaging student yg dtg tagging..pada apa2 dan siapa2 saja yang involve directly or indirectly..honto ni arigatou gozaimasu!!

note: more pictures will be upload soon:)

regards,
Shizukana


Monday, 4-Aug-2008 13:28 Email | Share | | Bookmark
ERNA+AMIN=ALOR SETAR,KEDAH:)





Sunday, 27-Jul-2008 13:10 Email | Share | | Bookmark
farewell party..beberapa minggu yang lalu..

me..
and my officemates from China
me again..and Farah..
View all 6 photos...
Salam..surprise yang ofismate aku buat masa last day kat MMU...thanks alot guys for the farewell party..and sorry for the very late updates:)











byk lagi gamba..later lah kay:p all pictures credit to sape2 je lah yang jadi tukang amik gamba haritu:P


Saturday, 19-Jul-2008 08:31 Email | Share | | Bookmark
Inilah yang terjadi apabila...

anak murid keluar outing dengan guru mereka untuk pertama kalinya..hahaha..

Salam..entry kali ni aku kuar outing ngn students Class Video dan Animasi..hihi..nih la masa nak explore campus..oke la..enjoy tapi peenatttt sangat tambah sakit kepala yang attack sekali sekala..nih bawah gamba students aku..enjoy enjoy:p



diorg nih semua poli providekan kamera Nikon D50 ngn kit lens..so 4 hours class..half for briefing..another half for outing...so pe lagik..jemur panas lah..haha


Monday, 23-Jun-2008 17:37 Email | Share | | Bookmark
CONVOGRAPHY PACKAGE OPEN for BOOKING



more updates in http://www.shizukanastudio.com/blog/


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net