Shizukana Studio

By: shizukana studio

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 29-Apr-2008 14:43 Email | Share | | Bookmark
what i've done: red guitar version

 
TUTORIAL LC Technique - coming soon


wahhhhhhhhh...quite sometimes tak buat image editing cenggini..editing ni aku namakan LC technique


Gitar nih...Kapten Faqrul (officemate aku kat SURIAFM) kasi,tak besar pun..kecik je tapi comey..haha. Makasih..

In this farewell
There’s no blood
There’s no alibi
‘Cause I’ve drawn regret
From the truth
Of a thousand lies

So let mercy come
And wash away
What I’ve done

I'll face myself
To cross out what i’ve become
Erase myself
And let go of what i’ve done

Put to rest
What you thought of me
While I clean this slate
With the hands of uncertainty


Monday, 28-Apr-2008 14:28 Email | Share | | Bookmark
Aku Kembali!!

 

Assalamualaikum..phew~ byk benda jadi this few weeks start dari resign from Suriafm, ulang alik balik amik exam kat kedah,beli kete,balik kampung,amik lesen kete,pindah balik ke MMU etc2..skang aku dah balik KL..dan tak jadi pun quit from photography..hehe.


ni yang menyebabkan aku sukaaaaaa balik kampung! skang musim buah pelam..



main ngn adik2 pun okay! sampai adik nangis!


Then g jalan2 ngn housemate from KL..kat tepi2 bendang..

sebelom balik ke KL dan sambung keje this Friday:D


p/s: BALIK MMU BUKAN JADI LECTURER LA.. dan ENTRY DI ATAS SEMUA SNAP PAKAI CAMERA HANDPHONE JER..kadang2 photographer jugak malas nak angkut camera...


Monday, 7-Apr-2008 14:50 Email | Share | | Bookmark
goodbyes



Assalamualaikum..this week would be my last week working at Suriafm. Thanks to En Yusry, Engku Emran Engku Zainal Abidin, Faqrul, A&P Department, Program Department, Sales Department and all. Goodluck to ENGINEERING DEPARTMENT.. all the best to all Suriafm Deejays too!


Monday, 17-Mar-2008 15:02 Email | Share | | Bookmark
初めて会った二人!- hajimete atta futari ! (first time met friends)

Assalamualaikum.

ちょっと信じられない話だけど、インターネットで知り合ったSyaさんと会った!PWTCにあるMATTA Fairへ一緒に行って色々な変な経験ができた。(本当に変よ!)で、その後Wilayahであるマスクへ行って景色
の写真を撮る予定なんだけど結局自分の写真を撮ってしまった(笑い)。でも、すごく楽しかった日々でした。またどこかへ行きましょう。
(残念なことに二人の写真が撮らなかった。他の人の写真を撮るのを忙しいので

translation:
Ini kisah dua orang yang baru pertama kali berjumpa..walaupun macam tak berapa nak percaya, aku ngn sya kenal via internet sahaja..huhu..then terus buat outing gi MATTA Fair kat PWTC dan experienced lots of weird things..pastu kitorang gi Masjid wilayah yang kononnya nak amik gamba landscape last2 amik gamba sendiri..yet, outing last weekend mmg sgt best..let's hang out again next time.



p/s: pendek kata 2 days outing kali ni memang agak pelik dan menarik..ha ha.Sya!! semoga ukhwah berterusan..insyaAllah


ジュニザ ザムリ
フリーランサー/グラフィックデザイナー
静かなStudio
携帯電話 : 012 5779505
メール : sizuka_31884@yahoo.com


Sunday, 16-Mar-2008 16:01 Email | Share | | Bookmark
Outing at Masjid Wilayah

Salam,
Went to Masjid Wilayah with Nad and Sya for landscape and flora fauna shoot,end up found this bird enjoying watching a "Kancil" having driving test. I'm no joking man! hehe..sounds weird huh? haha..



[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net