Shizukana Studio

By: shizukana studio

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Saturday, 15-Mar-2008 15:00 Email | Share | | Bookmark
WEDDING PROMOTION EXTENDED EDITION

 


Assalamualaikum,boleh email saya untuk dapatkan details promotion . BOOKING VALID UNTIL 30 April 2008


Sunday, 9-Mar-2008 15:57 Email | Share | | Bookmark
raindrops

 


Salam...just came back from Kedah..musim hujan skang..rata2 negeri di Malaysia akan hujan waktu petang..zaman dedulu slalu la main hujan waktu tgh lebat..tak kira kilat ke tak..duduk bawah "corong" paip air hujan..main hujan masa tu best tak ingat..hahah..time skang boleh teropong hujan guna digicam je la..dah tak ramai jugak budak2 yang main ujan zaman skang..musim ujan zaman skang byk bawa penyakit!


Monday, 25-Feb-2008 18:26 Email | Share | | Bookmark
Lunch Time

 
Salam..tadi gi lunch ngn nad kat the mall..slom g print gambo client...huhu..shoot pakai nikon s2000 2 megapixel..dah lama tak pakai..byk jasa ni digi came ni..jasamu dikenang..hehe



Friday, 22-Feb-2008 18:07 Email | Share | | Bookmark
Satu Rindu..

rindu mak,rindu abah,rindu pokok2,rindu kampuuungg=SATU RINDU


Assalamualaikum...kadang2 bila kita stress...salah satu ubat adalah ibu kita...kata2 motivasi seorang ibu...bisa menyembuhkan hati yang lara...

Satu Rindu
by Opick Feat. Amanda

Hujan kau ingatkan aku
Tentang satu rindu
Di masa yang lalu saat mimpi
Masih indah bersamamu

Terbayang satu wajah
Penuh cinta penuh kasih
Terbayang satu wajah
Penuh dengan kehangatan
kau ibu...oh ibu

Allah, izinkanlah aku bahagiakan dia
Meski dia t'lah jauh biarkanlah aku
Berarti untuk dirinya
Oh...ibu...oh..ibu...kau ibu


Tuesday, 19-Feb-2008 16:51 Email | Share | | Bookmark
I Can't Wait!

I'm not patient enough to keep this picture any longer..Indubitably and beyond a shadow of a doubt, here u goesssss!!!<--lintang pukang la grammar..haha..anyone ble betulkan pls?


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net