Shizukana Studio

By: shizukana studio

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 24-Feb-2006 07:42 Email | Share | Bookmark
lagi gamba trip kat KT..<stage 4..kot> =p

on da way back..aku sempat snap gamba ni jek dr atas bas..
dan gamba batu ni aku close up kat marang..
dan gamba kenangan pakcik ni kat besut..
dan paku2 yg digunakan utk memaku boat..
dan lampu2 mlm yg takde bintang dikerteh..err..ni logi minyak..
dan gamba boat ni membuktikan..aku penah ke KT..haha:P
dan aku akan pegi lagi..satu hari nanti=)
lagik gamba masa trip..in fact ade lagi 3 folders dlm lom upload gambo2..anyway..enjoy urself=p
meh aku citer sket..

gambo ni aku snap kol 5.30 pagi camtu la kat kerteh..masa tu lecturer aku suh driver bas stop kejap so tht students boleh snap gamba kat sini..sebetulnye tempat ni mmg lawa waktu mlm..kalau buat light trail..perghh ..lagik lawa..tapi akibat aku tak bawak turun tripod masa shoot dan masa cuma ada 10 minit jek..makanya..dpt la aku snap gambo yg blurr nih..gamba2 lain lagik la blur..uhhu..pendek kata nya..trip ni mmg best..tak rugi aku pegi..walaupun tak byk gamba aku dpt snap sbb bateri camera asyik flattttttttt jek.. tapi byk bende aku belajar..

cuba tgk gamba bawah nih...ha kan aku dah kate..blur tak ingat..ikut arah angin plak tu..dah ler pagi tu sejuk..dgn berangin2 pantai nye..hehe..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net