Shizukana Studio

By: shizukana studio

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 26-Apr-2006 13:18 Email | Share | Bookmark
Debat ASTAR (Asrama Tunku Abdul Rahman) Universiti Malaya

MMU (B) Vs UITM (B)
menteri pertahanan MMU B
pembangkang 1 UITM B
khatam teori2 bidasan..hehe..
hafal sume fakta2
dan last preparation..
UITM dah ready ngn ketas2 diorg..
bgn pembangkang 1 UITM B sampai ke depan hakim..hehe
hahh Perdana menteri kerajaan bgn nak bidas..:p
abis satu round..
prepare utk next round plak..
perah idea utk next round plak..huu..T_T
nih bukan final result..
ni hakim2 jemputan..
ni masa MMU (B) lawan MMU (A)
ni last round before lawan esok pagi plak..
masa tu pun dah nak kol 12 mlm..
sume dah penat dan ngantuk dan tak mandi..:p
esok pagi nyer...
masa embun masih lom kering..
masa org len tgh siap2 lagik..
diorg ni sebok nak bergambar plak..:p
dlm bas sume diam..
sampai2 kolej 1..ready utk debat seterusnyer..
hee:D
tgk la diorg kena perah otak lagi..
padan muke:p
naliq tgh hafal fakta..
nih pasukan UTP kot kalau tak silap..
ni plak salah satu hakim jemputan..
jengjengjeng...
diorg ni team UM kot..
jengjengjeng...
muka dia lagik..:p
sapa ni?
aku pun tak kenal..
dan tak tanya pun nama..haha
ni plak...aku pun tak kenal..
yg aku tahu..
masing2 busy hafal dan baca dan cari idea..
sambil borak2 sket..
awek ni..pun aku tak sempat nak tanya nama..
diorg sume aku tak sempat g say hi pun..
dr jauh aku nampak fahmi kohai aku hafal isi..
dan ni kitorangnyer...err..bodyguard?:p
humm..
seb baik aku takde zoom lens.
kalau tak ...
aku dah bleh zoom in ape isi team lain..
wahaha..
naliq berposing atas rumput..
sambi diperhatikan oleh budak2 laki dr atas hostel bilik diorg..
aku boleh dgr budak2 dr hostel tu..
"pheewitttt"
kat naliq..sbb tgk dia posing camtu..
hahaha..tapi naliq kate..
"ala selambe jek kak jun"
abissss...
DEBAT TERBUKA ASTAR UNIVERSITI MALAYA
Tarikh : 24-26 Mac 2006
Penganjur Utama : Universiti Malaya + Kolej Kediaman Pertama
Penaja Utama : KOSMO, KELANA SEAFOOD, (ada lagi 2 penaja yg aku tak ingat..huhu.anyone?)
Tajuk: isu malaysia singapura:kita rasional


Personally, ni kali pertama aku join debat ASTAR..tapi humm..seb baik la aku jadi tukang tgk dan tukang amik gamba jek..sian tgk pendebat2 yg lain <especially yang pakai blazer> berdebat dlm keadaan yg panas..mood pun nampak dah ilang, semangat pun dah macam kurang..sume 26 pasukan seluruh universiti,plus debat tu dijalankan serentak.. aku sempat merayap tgk team2 lain debat..ade yg debat bawah pokok tepi asrama, belakang blok hostel, kaws tgh antara blok, tepi tangga dan ada juga kat dlm bilik TV, ada skali kitorang lawan kat belakang hostel tepi bilik TV, masyaAllah..takde kipas pun bawah khemah..pendebat2 ade yg tercari2 tisu, dah berpeluh2 ngn blazer pun taklih nak bukak kena pakai..seb baik aku tak pakai blazer..last2 aku g masuk surau lepak situ...penat + panas + ngantuk..

lagik, debat start kol 5 ptg, straight sampai malam. sume tak mandi..stop utk solat jer..nak mandi apenye..kolej kitorang tidur kat kolej 5, giler jauh dr kolej 1, kol 12 tgh mlm baru setel sume 3 round, kol 12 tgh malam tu la bas dtg amik debater2 yg terlibat balik ke KOLEJ masing2, sume muke toya belaka dlm bas sbb penat..hehe..siann..balik pun bukan boleh tido pun sbb kena prepare utk debat esok..hahah..aku jugak yg tido lena sampai tak reti turun katil kat Um tinggi sgt:p







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net